- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 360
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 150 |
Krůtí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 500 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 200 |
Želatina (v suchém stavu) | 40 |
Dochucovadla:
bobkový list, nové koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 4666 kJ
Bílkoviny (g): 172,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 467 kJ
Bílkoviny (g): 17.2, Tuky (g): 4.2, Sacharidy (g): 1.2, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.