- Autor: Madla von Sudeten
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák v oleji (po odkapání) | 140 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 160 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Parmezán 32% | 50 |
Olej olivový | 5 |
Brambory pozdní | 700 |
Máslo čerstvé nesolené | 20 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 7118 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 123,
SAFA (g): 30,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1780 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 30.8, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 4.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.