- Autor: katka.louzecka
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 250 |
Rajčata sušená | 10 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
Okurka salátová | 200 |
Rajčata | 100 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 100 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 120 |
Hořčice dijonská | 5 |
Olej olivový | 4 |
Energetická hodnota celkem: 5865 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 216,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1955 kJ
Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 72, SAFA (g): 2, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.