- Autor: Marhanu
- Doba přípravy (min.): 35
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 50 |
Květák | 230 |
Pórek | 58 |
Brambory (syrové) | 157 |
Kedlubna | 273 |
Celer bulva | 125 |
Zelenina vařená průměr (mrkev, brokolice, květák apod.) | 154 |
Čočka černá beluga (v suchém stavu) | 100 |
Dochucovadla:
bylinková sůl, masox
Energetická hodnota celkem: 3583 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 146,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 49,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 896 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 12.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
zeleninu podusit na oleji, přidat sůl, bylinky, Masox, přidat 1l vody a vařit do změknutí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.