- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 20
- STOB recept
- Porce: 24.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Datle sušené | 70 |
| Espresso (bez mléka a cukru) | 60 |
| Kakao Holandské (v suchém stavu) | 16 |
| Kešu (nesolené) | 60 |
| Vločky ovesné | 80 |
Energetická hodnota celkem: 3823 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 159 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 5, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kešu a vločky rozmixujeme. Datle také rozmixujeme. Přidáme velmi silné espresso, kakao a vše dohromady promícháme. Z těsta tvarujeme malé kuličky. Dle chuti je můžeme polít čokoládovou polevou a obalit v drcených oříšcích. 1 kulička bez polevy (= cca 12 g) = 160 kJ.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






