- Autor: barban
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 510 |
Kukuřice mražená | 350 |
Cibule | 120 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Hovězí maso zadní průměr | 300 |
Rajčata | 900 |
Voda | 250 |
Koření průměr | 5 |
zeleninová bez tuku | 10 |
Energetická hodnota celkem: 7058 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 176,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 79,
Vláknina (g): 55,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1176 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 29.3, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 13.2, Vláknina (g): 9.2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
na cibuli opečeme hovězí nakrájené na kousky nebo namleté, přidáme česnek, rajčata na kousky, vývar 1/4 litru, dusíme, přidáme koření chilli con carne, sůl, nakonec kukuřici a 2 plechovky propláchlých červených fazolí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.