- Autor: barban
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Máslo | 5 | 
| Oleje (všechny druhy) | 5 | 
| Mouka pšeničná hladká | 10 | 
| Voda | 1000 | 
| Koření průměr | 3 | 
| Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 225 | 
| zeleninová bez tuku | 5 | 
| Česnek | 8 | 
Energetická hodnota celkem: 1506 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 19, 
                                                        Tuky (g): 11, 
                                                        Sacharidy (g): 43,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 12,
                                                        Vláknina (g): 14,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 377 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
na trošce oleje a másla opražíme hl.mouku, zalijeme studenou vodou, okořeníme - sůl, pepř, přidáme trošku zel. bujonu, provaříme, přidáme konzervu červených fazolí, česnek a majoránku
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









