- Autor: rakova
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
mleté maso | 350 |
Cibule | 113 |
Rajčatav plechovce | 425 |
Sojový olej | 14 |
Česnek | 7 |
Rajčatový protlak | 170 |
Energetická hodnota celkem: 10205 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 69,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 2551 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Na oleji osmahnout nadrobno nakrájenou cibuli, přidat mleté maso, koření (oregáno, bazalka, rozmarýn,...) a česnek, maso opéct, přidat plechovku krájených nebo drcených rajčat a plechovku rajského protlaku, promíchat a nechat chvíli povařit, osolit podle chuti. Podávat s celozrnými špagetami a strouhaným sýrem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.