TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninové rizoto

Zpět
  • Autor: Springs
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

červená paprika, sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 5735 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 270, SAFA (g): 2, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1434 kJ

Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 67.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Rýži uvaříme tak, jak jsme zvyklí a nad párou si rozehřejeme mraženou zeleninu. Na pánvi wok zahřejeme lžíci olivového oleje, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, přecezené žampiony, zeleninu a posléze také rýži. Osolíme, opepříme a pořádně promícháme se 2 lžícemi červené sladké papriky. Dáme do zapékací mísy a zapékáme na 200°C asi 20 minut, ke konci můžeme posypat nastrouhaným sýrem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři