- Autor: Renata87
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tvaroh polotučný průměr | 250 |
| Tavený sýr nízkotučný do 30 % - průměr | 50 |
| Tuňák ve vlastní šťávě | 100 |
| Hořčice plnotučná | 20 |
Energetická hodnota celkem: 2039 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 102 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 0.6, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






