- Autor: jitka.svobodova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 960 |
Cukr průměr | 60 |
Voda | 200 |
Prášek do pečiva | 6 |
Vejce celá průměr | 110 |
Máslo | 250 |
Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
Dochucovadla:
trochu soli
Energetická hodnota celkem: 18964 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 211,
Sacharidy (g): 582,
SAFA (g): 102,
Cukry (g): 176,
Vláknina (g): 57,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 948 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 29.1, SAFA (g): 5.1, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cukr na oslazení jablek, pokud jsou jablka kyselá nutno sladit více. Vyválet 4ks.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.