TOPlist


Obrácený koláč

  • Uživatelský recept
  • Autor: sanad
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa400
Jablka200
Hrozinky30
Cukr hroznový Glukopur20
Vejce celá průměr110
Mouka pšeničná polohrubá75
Cukr průměr50
Vločky ovesné průměr20

Energetická hodnota celkem: 4418 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 190 SAFA (g): 5 Cukry (g): 109 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1105 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 47.5 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 27.3 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

hrozinky,slořice,1/4 prášku do pečiva,1lžíce vody

Postup přípravy

cuketu a jablka nahrubo nastrouhat,přidat hrozinky,skořici ,cukr a dát na 10mim.zapéct do kulaté formy vyložené alobalem pak dát navrch těsto a pést dalších asi 20minut ,po vychladnutí vyklopit (výborné navrch natřít našlehaný tvaroh s máslem a cukrem ale to už není tak dietní)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma