- Autor: sallca
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Paprika žlutá | 100 |
| Okurka salátová | 100 |
| Rajčata | 100 |
| Salát hlávkový | 100 |
| Balkánský sýr 30 % průměr | 50 |
| Rohlík celozrnný průměr | 50 |
| Olivy zelené naložené | 15 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
Dochucovadla:
Sůl, olivový olej, koření dle chuti (oregáno, provensálské koření)
Energetická hodnota celkem: 1831 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






