TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablečnovločkový nákyp

Zpět
  • Autor: Koboja
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vločky ovesné průměr100
Jablka500
Hrozinky30
Med10
Oleje (všechny druhy)10

Dochucovadla:

skořice

Energetická hodnota celkem: 3574 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 159 SAFA (g): 3 Cukry (g): 79 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 894 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 39.8 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 19.8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Jablka nakrájíme nadrobno.Vložíme do olejem vymazané zapékací nádoby a posypeme drobenkou z vloček, medu, rozinek a skořice. Zapékáme asi 20 minut na 150.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři