TOPlist


Jablečnovločkový nákyp

  • Uživatelský recept
  • Autor: Koboja
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vločky ovesné průměr100
Jablka500
Hrozinky30
Med10
Oleje (všechny druhy)10

Energetická hodnota celkem: 3574 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 159 SAFA (g): 3 Cukry (g): 79 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 894 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 39.8 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 19.8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

skořice

Postup přípravy

Jablka nakrájíme nadrobno.Vložíme do olejem vymazané zapékací nádoby a posypeme drobenkou z vloček, medu, rozinek a skořice. Zapékáme asi 20 minut na 150.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma