- Autor: divjak
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 100 |
Špenát krájený mražený | 450 |
Oleje (všechny druhy) | 12 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 150 |
Brambory vařené | 400 |
Energetická hodnota celkem: 3853 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 45,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1927 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 22.5, Sacharidy (g): 44.5, SAFA (g): 10, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.