- Autor: Daniela Horavova
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mrkev | 152 |
| Celer - bulva | 109 |
| Petržel - kořen | 44 |
| Cibule | 152 |
| Česnek | 38 |
| Špek | 22 |
| Uzený bok | 61 |
| Brambory zimní | 1000 |
| Voda | 2500 |
| Houby sušené průměr | 30 |
| Hotová jíška (Knorr) | 15 |
| Vejce celá průměr | 110 |
Energetická hodnota celkem: 8063 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 253,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 57,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 806 kJ
Bílkoviny (g): 6.1, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 25.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






