- Autor: Pampeliska
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Tvaroh polotučný průměr | 250 |
| Tuňák ve slaném nálevu | 185 |
| Paprika červená | 100 |
| Vejce celá průměr | 100 |
| Cibule | 60 |
| Hořčice plnotučná | 20 |
| Majonéza Light (Hellmanns) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3084 kJ
Bílkoviny (g): 102,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 514 kJ
Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 4.2, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






