- Autor: slapajda
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Celer - bulva | 120 |
| Mrkev | 30 |
| Jogurt bílý selský (Hollandia) | 135 |
| Tuňák ve vlastní šťávě | 130 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1261 kJ
Bílkoviny (g): 38,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 20,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 158 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 0.9, Sacharidy (g): 2.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Celer a mrkev nastrouhat na jemno smíchat s konzervou tuňáka a jogurtem (jogurt je možné nahradit sýrem žervé nebo cottage).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







