- Autor: Nikitapa
 - Uživatelský recept
 - Porce: 8.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Celer - bulva | 160 | 
| Mrkev | 370 | 
| Petržel - kořen | 60 | 
| Cibule | 30 | 
| Voda | 2500 | 
| Česnek | 2 | 
| Kuřecí na polívku | 250 | 
Dochucovadla:
Sůl, kuličkový pepř, bobkový list, nové koření
Energetická hodnota celkem: 3635 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 51, 
                                                        Tuky (g): 43, 
                                                        Sacharidy (g): 62,
                                                        SAFA (g): 19,
                                                        Cukry (g): 37,
                                                        Vláknina (g): 19,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 454 kJ
Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 7.8, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 4.6, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso dáme do vodz, osolíme, okořeníme, přidáme cibuli. Přivedeme k varu a poté přidáme kořenovou yeleninu. Stlumíme na ohni a vývar necháme jen občas probublat. Takto necháme cca 2 hodiny. Poté polévku scedíme do jiného hrnce, maso obereme a zeleninu nakrájíme zpět do vývaru. Dle potřeby dosolíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






