- Autor: Romazelda
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Víno bílé suché | 220 |
sýr Parmazán | 40 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 10 |
Rýže kulatozrnná loupaná syrová | 500 |
Energetická hodnota celkem: 8402 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 416,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1680 kJ
Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 83.2, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Propranou kulatou rýži vaříme za podlévání 2 dcl bílého vína a 1,5 l vývaru. Hotovou rýži posypeme parmazánem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.