TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Rizoto

Zpět
  • Autor: Romazelda
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8402 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 416, SAFA (g): 8, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1680 kJ

Bílkoviny (g): 9.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 83.2, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 2.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Propranou kulatou rýži vaříme za podlévání 2 dcl bílého vína a 1,5 l vývaru. Hotovou rýži posypeme parmazánem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři