- Autor: Zahoranka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Slepičí maso vařené BK | 300 | 
| Oleje (všechny druhy) | 15 | 
| Hořčice plnotučná | 30 | 
| Ocet | 5 | 
Energetická hodnota celkem: 1881 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 55, 
                                                        Tuky (g): 23, 
                                                        Sacharidy (g): 4,
                                                        SAFA (g): 5,
                                                        Cukry (g): 3,
                                                        Vláknina (g): 0,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 314 kJ
Bílkoviny (g): 9.2, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 0.7, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









