- Autor: lenka.kasprikova
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 150 |
Jablka | 250 |
Zelí bílé kysané | 500 |
Voda | 400 |
Cukr průměr | 15 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř.
Energetická hodnota celkem: 1602 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 87,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 63,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 267 kJ
Bílkoviny (g): 1.2, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Zelí pokrájíme, přidáme na kousky nakrájené jablka a nastrouhanou mrkev. Ochutíme nálevem z vody, soli a pepře, případně přidáme nekalorické sladidlo nebo cukr.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.