- Autor: fararka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 55 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Cibule | 220 |
Špenátové listy mražené (Bonduelle) | 450 |
Dochucovadla:
česnek, pepř, sůl, mušk. oříšek
Energetická hodnota celkem: 2071 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 518 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.