- Autor: kajanikova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny vařené - průměr | 100 |
Rajčata | 60 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Česnek | 5 |
Parmezán 25 % průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1351 kJ
Bílkoviny (g): 13,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 3,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 11 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente. Rajčata lehce nařízneme, spaříme a zbavíme slupky. Pak je nakrajíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na plátky nakrájený česnek a necháme zesklovatět. Přidáme těstoviny, natrhanou čerstvou bazalku a procmícháme. Podáváme posypané parmazánem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.