TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Těstoviny s rajčatovou omáčkou a parmazánem

Zpět
  • Autor: kajanikova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 127.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1351 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 5, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 11 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 0.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente. Rajčata lehce nařízneme, spaříme a zbavíme slupky. Pak je nakrajíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme na plátky nakrájený česnek a necháme zesklovatět. Přidáme těstoviny, natrhanou čerstvou bazalku a procmícháme. Podáváme posypané parmazánem.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři