- Autor: pajazupa
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 375 |
Mleté maso na sekanou | 254 |
Vejce celá průměr | 110 |
Strouhanka | 120 |
Dochucovadla:
sůl, peř, majoránka, koření na mletá masa
Energetická hodnota celkem: 6484 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 432 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 5.9, Sacharidy (g): 7.7, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
kapusta se povaří, naseká, smíchá s ostatními surovinami tvoří se placičky na plech s pečícím papírem pečeme v troubě vznikne 15 karbanátků
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.