- Autor: Vlcice
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 100 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 20 |
Ředkev | 50 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Energetická hodnota celkem: 404 kJ
Bílkoviny (g): 3,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 9,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
nakrájet zelí na proužky a oblanšírovat, nakrájet na nudličky ředkev a smíchat se zelím. promíchat s olivovým olejem, trochou citronové šťávy, solí a pepře, přidat okapané červené fazole
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.