- Autor: princezna.consuela
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí stehna bez kosti a bez kůže průměr | 20 |
| Oleje (všechny druhy) | 10 |
| Mrkev | 50 |
| Celer - bulva | 30 |
| Petržel - kořen | 20 |
| Cibule | 20 |
Energetická hodnota celkem: 780 kJ
Bílkoviny (g): 7,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Klasika vývar...Hodíme do hrnce kuřecí maso(hřbety, křídla nebo stehna), přidáme celou mrkev, petržel, cibuli, celer, česnek a zeleninu dle libosti. Celé to vaříme cca 60 min, pak zeleninu vyndáme, nakrájíme na kostičky a hodíme zpět do hrnce a ještě cca deset minut vaříme. Kdo chce, může v polovině vaření přidat brambor. Dochutíme masoxem, solí a pepřem. Ingredience jsou dány od oka na porci.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






