- Autor: Petrajda
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr průměr | 80 |
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr | 250 |
Pudink vanilkový - prášek | 40 |
Mléko polotučné průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 3086 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 128,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 112,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ
Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 1, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Z mléka, prášku a polovinou cukru uvaříme puding a necháme vychladnout. Vyšleháme s tvarohem a dosladíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.