TOPlist


Tvarohový krém

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrajda
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr průměr80
Tvaroh bez tuku (odtučněný) průměr250
Pudink vanilkový - prášek40
Mléko polotučné průměr250

Energetická hodnota celkem: 3086 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 128 SAFA (g): 4 Cukry (g): 112 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 772 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 1 Cukry (g): 28 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Z mléka, prášku a polovinou cukru uvaříme puding a necháme vychladnout. Vyšleháme s tvarohem a dosladíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma