- Autor: makov
 - Doba přípravy (min.): 30
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hrášek s mrkví sterilovaný průměr | 200 | 
| Okurky sterilované průměr | 100 | 
| Vejce celá průměr | 160 | 
| Smetana zakysaná 12% | 100 | 
| Cibule | 50 | 
| Celer bulva | 400 | 
Energetická hodnota celkem: 2861 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 38, 
                                                        Tuky (g): 28, 
                                                        Sacharidy (g): 62,
                                                        SAFA (g): 14,
                                                        Cukry (g): 38,
                                                        Vláknina (g): 20,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 715 kJ
Bílkoviny (g): 9.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 15.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Uvařenou čtvrtku celeru nahrubo nastrouháme do misky. Přidáme pokrájenou 1 cibuli a 3 nakládané okurky, povařené ve vodě z okurek asi 3 min, dále 3dcl sklenici sterilizované mrkve s hráškem, osolíme, opepříme a přidáme 1/2 skleničky zakysané smetany , popř. trochu bílého jogurtu. Můžeme okyselit citronem. Přidat 3 uvařená vejce pokrájená na kostičky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






