- Autor: JaninaDseznamcz
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory vařené | 300 |
| Majonéza light (Hellmann´s) | 60 |
| Okurky sterilované průměr | 100 |
| Mrkev mladá sterilovaná průměr | 150 |
| Hrášek sterilovaný průměr | 150 |
| Hořčice plnotučná průměr | 15 |
| Cibule | 20 |
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 2483 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 497 kJ
Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 16.4, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Nenašla jsem v seznamu potravin sterilovaný celer který jsem do salátu dala a místo toho jsem zvolila do tabulky hrášek ,který ale do salátu nedávám :))))
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






