- Autor: Misuta
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hrách (v suchém stavu) | 500 |
Olej palmojádrový, kokosový | 12 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Cibule | 80 |
Okurky sterilované průměr | 280 |
Šunka vepřová průměr | 400 |
Dochucovadla:
sůl, majoránka, česnek
Energetická hodnota celkem: 10340 kJ
Bílkoviny (g): 192,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 329,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 78,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 2585 kJ
Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 82.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 19.5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 3
Postup přípravy
cibulová jížka, hrách vařit 1 hod. před dovařením osolit, poté slít a rozmixovat, slitou vodu schovat na případné zředění
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.