- Autor: kozoj2
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Celer bulva | 49 | 
| Mrkev | 102 | 
| Pór | 21 | 
| Tvaroh odtučněný průměr | 231 | 
| Sýr polootučný tvrdý 30% průměr | 48 | 
Energetická hodnota celkem: 1496 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 44, 
                                                        Tuky (g): 9, 
                                                        Sacharidy (g): 25,
                                                        SAFA (g): 6,
                                                        Cukry (g): 18,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 374 kJ
Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 2.3, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
celer+mrkve najemno nastrouhat,přidat sul,pepř,tvaroh a tvrdý sýr a zamíchat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









