- Autor: venita
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houby sušené průměr | 70 |
Olej palmojádrový, kokosový | 20 |
Cibule | 60 |
Česnek | 10 |
Bulgur (v suchém stavu) | 135 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 3904 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 138,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 58,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1301 kJ
Bílkoviny (g): 14.3, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 19.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Sušené houby nejdříve den předem namočíme a necháme je změknout. Druhý den zcedíme (vodu ponecháme na podlévání) a pokrájíme. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme houby a podusíme do měkka. Osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín a česnek. Bulgur uvaříme zvlášť dle základního receptu a následně smícháme s houbami. Posypeme sýrem a podáváme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.