- Autor: tytyna
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 115 |
Olej palmojádrový, kokosový | 100 |
Mrkev | 170 |
Kypřící prášek do pečiva | 4 |
Vejce celá průměr | 100 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 160 |
Smetana zakysaná 15% | 200 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Energetická hodnota celkem: 11277 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 150,
Sacharidy (g): 275,
SAFA (g): 115,
Cukry (g): 184,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 940 kJ
Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 22.9, SAFA (g): 9.6, Cukry (g): 15.3, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mrkev jemně nastrouháme a smícháme se všemi ingrediencemi. Pečeme při 180 stupních cca 30-50 minut. Poté rozřízneme a potřeme veprostřed krémem z tvarohu, zakysanky a cukru.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.