- Autor: Agasi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 370 |
Cibule | 140 |
Mrkev | 100 |
Olej palmojádrový, kokosový | 3 |
Dochucovadla:
koriandr
Energetická hodnota celkem: 927 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 464 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Cibuli a mrkev nakrájíme na kolečka, vydlabanou a očištěnou dýni hokaido i se slupkou nakrájíme na kostičky o hraně 1-1,5cm, orestujeme na pánvi na trošce kvalitního oleje, okořeníme asi 1čl koriandru sušeného, podlijeme asi 1dcl vody a dusíme cca 15minut pod poklicí za občasného zamíchámí do změknutí dýně. Používáme jako teplou přílohu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.