TOPlist


Můj chléb do pekárny

  • Uživatelský recept
  • Autor: FIAJIR
  • Porce: 15.00
  • Doba přípravy (min.): 150

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sůl10
Voda, minerální vody bez příchutě380
Olej palmojádrový, kokosový25
droždí sušené8
mouka pšeničná tmavá chlebová200
mouka celozrná pšeničná100
mouka žitná chlebová200

Energetická hodnota celkem: 8476 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 373 SAFA (g): 23 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 20 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 565 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 24.9 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 0.6 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

1lžíce kmín celý

Postup přípravy

Všechny sypké přísady smícháme dohromady,do nádoby z domácí pekárny dáme tekutiny na to nasypeme sypkou směs nastavíme program na těsto. Po vykynutí těsto zpracujeme na vále do šišky dáme na pekáč vyložený pečicím papírem a necháme ještě kynout 20 minut.Pečeme ve vyhřáté troubě asi 45 minut při pečení několikrát potřeme vodou s octem na povrchu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma