TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Můj chléb do pekárny

Zpět
  • Autor: FIAJIR
  • Doba přípravy (min.): 150
  • Uživatelský recept
  • Porce: 15.00

Ingredience

Dochucovadla:

1lžíce kmín celý

Energetická hodnota celkem: 8476 kJ

Bílkoviny (g): 53, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 373, SAFA (g): 23, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 565 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 2.1, Sacharidy (g): 24.9, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Všechny sypké přísady smícháme dohromady,do nádoby z domácí pekárny dáme tekutiny na to nasypeme sypkou směs nastavíme program na těsto. Po vykynutí těsto zpracujeme na vále do šišky dáme na pekáč vyložený pečicím papírem a necháme ještě kynout 20 minut.Pečeme ve vyhřáté troubě asi 45 minut při pečení několikrát potřeme vodou s octem na povrchu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři