- Autor: ginulinka
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ravioly alla carne | 100 |
Česnek | 4 |
Špenát krájený mražený | 175 |
Olej palmojádrový, kokosový | 10 |
Mléko čerstvé odstředěné (0,5 % tuku) | 100 |
Madeland light 30% | 40 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2769 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 73,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1385 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 13.5, Sacharidy (g): 36.5, SAFA (g): 8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Ravioly uvařit. Na pánvi na oleji rozehřát špenát, přidat sýr, česnek a mléko. Podusit a dochutit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.