- Autor: annahrabackova
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celá průměr | 160 | 
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 120 | 
| Mouka pšeničná hladká | 120 | 
| Smetana ke šlehání 33% | 250 | 
| Jahody kompotované | 270 | 
| Naturamyl bramborový škrob | 40 | 
Energetická hodnota celkem: 9282 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 39, 
                                                        Tuky (g): 100, 
                                                        Sacharidy (g): 286,
                                                        SAFA (g): 62,
                                                        Cukry (g): 179,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 928 kJ
Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 28.6, SAFA (g): 6.2, Cukry (g): 17.9, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









