TOPlist


Kuřecí čína

  • Uživatelský recept
  • Autor: Berysvob
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 1

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)60
Hořčice plnotučná průměr20
Sójová omáčka20
Worcester20
Solamyl bramborový škrob20
Cibule200
Zelenina čínská450
Kuřecí prsa bez kůže600

Energetická hodnota celkem: 6299 kJ

Bílkoviny (g): 147, Tuky (g): 67, Sacharidy (g): 63 SAFA (g): 9 Cukry (g): 36 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1260 kJ

Bílkoviny (g): 29.4, Tuky (g): 13.4, Sacharidy (g): 12.6 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 7.2 Vláknina (g): 3.2 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

Sůl, pepř, kari, grilovací koření

Postup přípravy

Všechno nakrájíme, smícháme, zalijeme omáčkami a olejem a necháme odležet, nejlépe 24 hodin. Přidávám podle nálady čínské ostré koření(směs chili papriček, jakou mají v čínských restauracích) Pak rozpálíme pánev s olejem a prudce smažíme. Nejlepší přílohou je rýže parboiled, jasmínová nebo basmati.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

25. 11. 2013 17:18

mooorka

Znám a chutná mi to :-)))

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma