TOPlist


čína s buráky

  • Uživatelský recept
  • Autor: DrAlice81
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže400
Cuketa300
Mrkev70
Pór300
Paprika červená100
Olej palmojádrový, kokosový20
Naturamyl bramborový škrob35
Vejce celá průměr55
Voda, minerální vody bez příchutě750
buráky100
Sójová omáčka10

Energetická hodnota celkem: 6980 kJ

Bílkoviny (g): 139, Tuky (g): 79, Sacharidy (g): 96 SAFA (g): 28 Cukry (g): 51 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1163 kJ

Bílkoviny (g): 23.2, Tuky (g): 13.2, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 4.7 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 3.7 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

koření na čínu, sojovka

Postup přípravy

v misce rozmíchat škrob, vodu a vejce a čína koření, do toho dát na nudličky nakrájené maso s buráky a nechat uležet, poté na prudko na pánvi na lžíci oleje orestovat, vyndat, orestovat zeleninu od nejtvrdší - mrkev, cuketa, paprika, porek, přidat maso a podlít vodou, možno dochutit špetkou sojovky, podávat s rýží nejlépe basmati nebo jasmínovou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma