- Autor: javo22
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 600 |
Mrkev | 20 |
Celer bulva | 20 |
Petržel - kořen | 20 |
Špek | 50 |
Mouka špaldová celozrnná | 30 |
Sádlo vepřové škvařené | 30 |
Cibule | 50 |
Bujón průměr (hotový) | 500 |
Víno červené | 100 |
Citronová šťáva | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, nové koření, bobkový list, jalovec, pepř celý.
Energetická hodnota celkem: 7222 kJ
Bílkoviny (g): 126,
Tuky (g): 110,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1806 kJ
Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 27.5, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 11.8, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.