- Autor: martatko9
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka špaldová celozrnná | 250 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 60 |
| Vejce celá průměr | 150 |
| Rum hnědý | 30 |
| Olej palmojádrový, kokosový | 60 |
| Máslo čerstvé | 60 |
| Jablka | 800 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 80 |
Energetická hodnota celkem: 13502 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 453,
SAFA (g): 90,
Cukry (g): 224,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1350 kJ
Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 12.9, Sacharidy (g): 45.3, SAFA (g): 9, Cukry (g): 22.4, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






