- Autor: Rendy123
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Treska | 40 |
| Cibule | 10 |
| Pór | 8 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
| Mouka pšeničná hladká | 7 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
| Mrkev | 10 |
| Petržel - kořen | 10 |
| Jogurt bílý nízkotučný průměr | 20 |
| Zelí bílé hlávkové | 40 |
Dochucovadla:
PETRŽELOVÁ NAT
Energetická hodnota celkem: 577 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






