TOPlist
Sledujte nás:

Polentový koláč s hovězím masem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, česnek, bazalka, olej

Energetická hodnota celkem: 10550 kJ

Bílkoviny (g): 137, Tuky (g): 105, Sacharidy (g): 243, SAFA (g): 47, Cukry (g): 33, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 2110 kJ

Bílkoviny (g): 27.4, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 48.6, SAFA (g): 9.4, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1.6

Postup přípravy

na lžíci olivového oleje opečeme cibuli, přidáme mleté hovězí maso opékáme dalších 5-7 minut, vmícháme cuketu rajčata a 100 ml vody, přivedeme k varu dokud omáčka nezhoustne. Vmícháme bazalku a přelijeme do zapékací misky. Polentu připravíme dle návodu na obalu rozetřeme na masoa dámezapéct na 20minut do trouby.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři