- Autor: sousanda
- Porce: 2.00
Ingredience
Dochucovadla:
mletý kmín, mletý pepř, oregano, čilli, sůl
Energetická hodnota celkem: 3788 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1894 kJ
Bílkoviny (g): 25.5, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mleté maso vložíme dorozehřátého oleje a za stáléhomíchání je opékáme, snažíme se, aby se kousky masa oddělily od sebe. přidáme najemno nasekaný česnek, sůl, kmín,pepř, oregano a tolik Do masové směsi vlijeme rajčata, fazole a kukuřici a vše společně povaříme. čili koření, jak chceme mít guláš ostrý. Poprášíme hladkou moukou a ještě chvíli za stálého míchání vaříme.Příloha pečivo
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.