- Autor: janda1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 200 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Kunín Jogurt beskydský bílý | 150 |
Jablka | 250 |
Dochucovadla:
skořicovy cukr
Energetická hodnota celkem: 4690 kJ
Bílkoviny (g): 62,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 169,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 43,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 782 kJ
Bílkoviny (g): 10.3, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 28.2, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 7.2, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
vločky,tvaroh nizkotučny,bili jogurt , jablko,voda
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.