- Autor: butrflaj
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vejce celá průměr | 220 | 
| Okurky sterilované průměr | 70 | 
| Hořčice plnotučná průměr | 10 | 
Energetická hodnota celkem: 1445 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 31, 
                                                        Tuky (g): 23, 
                                                        Sacharidy (g): 4,
                                                        SAFA (g): 8,
                                                        Cukry (g): 2,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 723 kJ
Bílkoviny (g): 15.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 2, SAFA (g): 4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Vejce nakrájíme na drobno, smícháme s horčicí, posolíme, přidáme okurku a zamícháme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









