- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mozzarella 45% | 250 |
Rajčata konzervovaná | 200 |
Rajčata | 300 |
Olej olivový | 2 |
Droždí | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Dochucovadla:
sůl, bazalka
Energetická hodnota celkem: 6086 kJ
Bílkoviny (g): 72,
Tuky (g): 52,
Sacharidy (g): 171,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1014 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
200 g hladké mouky, 20 g droždí, 2 ml olivového oleje, 200 ml vody, 300 g rajčata, 200 ml nakládaných rajčat, 250 g mozzarela, 20 g parmazán
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.