Dýňová polévka
- Uživatelský recept
- Autor: Tereza.Cisarova
- Porce: 6.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 400 |
Cibule | 200 |
Petržel - kořen | 200 |
Mrkev | 200 |
Olej olivový | 20 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 20 |
Máslo čerstvé | 15 |
Energetická hodnota celkem: 3007 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 82
SAFA (g): 13
Cukry (g): 49
Vláknina (g): 22
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 501 kJ
Bílkoviny (g): 2.3, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 13.7 SAFA (g): 2.2 Cukry (g): 8.2 Vláknina (g): 3.7 Sůl (g): 0.2
Dochucovadla:
Sůl, tymián, bujón
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se