- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Zeleninová směs Minestrone mražená (Bonduelle) | 200 | 
| Rýže dlouhozrnná (v suchém stavu) | 36 | 
| Hovězí maso zadní průměr | 100 | 
Dochucovadla:
sůl, pepř, koření dle chuti
Energetická hodnota celkem: 1496 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 27, 
                                                        Tuky (g): 7, 
                                                        Sacharidy (g): 48,
                                                        SAFA (g): 3,
                                                        Cukry (g): 11,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Maso naklepeme, okořeníme a na plátek položíme cibuli na proužky, zavineme a ani nemusíme spojovat jehlou či párátkem, jen přimáčkneme v dlani. Do PH vložíme zeleninu a na ní vložíme závitek. Pomalíme 4 hodiny na rychlo :) Rýži uvaříme běžným způsobem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









